Positief 62 - Manifestatie expert Mike van Doorn

Positief 62 - Manifestatie expert Mike van Doorn

Zingen met Melanie C van meidengroep Spice Girls, een lp uitbrengen met het bandje dat hij op twaalfjarige leeftijd vormde: Mike van Doorn (31) weet hoe hij dromen manifesteert.

Mike is manifestatie expert. Hij deelt het verhaal van zijn eigen, veelal uitgekomen (jeugd-)dromen én helpt anderen om hun verlangens te verwezenlijken. De juiste mindset is het fundament van manifestatie volgens hem. Geloof en vertrouwen in jezelf dat het je lukt om je droom te realiseren. De vraag hoe is niet belangrijk. Je focus op het resultaat wel. Net als de vibe die je zowel met je gedachten als met de omgeving creëert.


Zo keek hij alle interviews met Melanie C van Spice Girls. Met als resultaat dat hij haar al een beetje leerde kennen. Ook voelde ze, ondanks de afstand tot Engeland, toch al dichtbij. Het bericht dat ze naar Mike zijn geboortestad Rotterdam kwam, voedde zijn vertrouwen …


Manifesteren is ook een beetje loslaten

Vertrouwen speelt een grote rol bij manifesteren. Vertrouwen dat het vervullen van je passie op je pad komt op het moment dat het in je leven past. Manifesteren is dus ook een beetje loslaten.


Mike zijn intenties, van een droomhuis, een partner en vaderschap, zijn nog niet vervuld. Toch vertrouwt hij op het universum. Hij vertelt dat zijn negenjarige relatie onlangs is verbroken. Ondanks de pijn en onbegrip die hem parten spelen, gelooft hij dat het universum zijn omgeving rangschikt om te komen tot een scenario voor zijn wensen. Dan kan er dus ook een deur dichtgaan.


Kinderlijk verlangen

Mike begon met het manifesteren van zijn jeugddromen, omdat daar veel aanwijzingen te vinden zijn van wat hem blij maakt. Manifesteren vraagt om pure passie, een soort kinderlijk verlangen om het vuur dat in je brandt te uiten. Kinderlijke energie wordt niet gehinderd door beperkende overtuigingen.


Het geloof dat je wens mogelijk is, is een belangrijke voorwaarde om te manifesteren. Iedereen die gelooft in de uitkomst en zich niet laat afleiden door beperkende overtuigingen, kan manifesteren.


Ook dankbaarheid voor wat er is, en als een manifestatie werkelijkheid wordt, is van belang. Zo kon Mike zijn dankbaarheid voor de inspiratie die de Spice Girls hem vanaf zijn vijfde gaven, rechtstreeks uiten naar zijn idool Melanie C. 

Wil je alles weten over Mike? En het hele verhaal van Spice Girls tot aan het samen zingen met Melanie C van het lied 2 Become 1? Luister dan de hele podcast.

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen