Positief 84 - Mike van Doorn over vurig verlangen
23 september 2023 

Positief 84 - Mike van Doorn over vurig verlangen

Manifesteren doet iedereen vaak onbewust. Manifestatie-expert Mike van Doorn vertaalt het proces in concrete stappen. “Zo leuk om iemand te zien stralen die een droom heeft vervuld."

Het halen van een diploma of het boeken van een vakantie zijn slechts enkele voorbeelden van manifestaties die we vaak onbewust beleven volgens Mike. Hij maakte zich de kunst van het manifesteren eigen door het realiseren van zijn jeugddromen voor zijn dertigste. Zijn drive - het besef dat het leven elk moment afgelopen kan zijn -  haalde hij uit de wake-up-call die hij kreeg, toen hij zijn vader op jonge leeftijd verloor.


Drie stappen

Mike maakt manifesteren concreet door het proces in drie stappen te verdelen. De eerste stap is het vuur van je verlangen voelen en je verlangen visualiseren. De tweede stap gaat over vertrouwen in jezelf, in het manifestatieproces en in andere mensen die eenzelfde verlangen al gerealiseerd hebben. De derde stap is de energie van dankbaarheid, ook voor wat er al is, zodat je blij wordt. Blijde energie maakt de weg vrij voor inspiratie om kansen te creëren en ze vervolgens te pakken.Juiste vragen

De kunst van het manifesteren is ook het stellen van de juiste vragen. Wie, wanneer en wat zijn vragen die Mike niet stelt als hij bezig is met de manifestatie van zijn dromen. Wel kijkt hij naar welke doelen hij wil bereiken met zijn droom en wat daarbij belangrijk is. Zo maakt hij zijn wens concreet voor het universum zonder hem daadwerkelijk in te vullen. Op het moment dat je alles invult, ben je niet bezig met manifesteren, maar met controle.Levensboek

Mike geniet ook van alle stappen van het proces. De voorpret, zijn droom die uitkomt en het terugblikken met foto’s van het hele proces. Hij kijkt elke ochtend even in zijn levensboek vol foto’s om de dag met een dankbaar gevoel voor al zijn ervaringen te beginnen. Zo viert Mike het leven.

Wil je ook de aanstekelijke passie van Mike voelen om je dromen te verwezenlijken? Ben je benieuwd hoe Mike de girlpower uit de jaren ’90 als inspiratiebron ziet en wat zijn eigen manifestaties zijn? Luister dan naar deze podcast.

Meer over Mike vind je op zijn website spiceupyourmindset.nl

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen