Positief 66 - Manifestatie advocaat Gwenda van den Hoven

Positief 66 - Manifestatie advocaat Gwenda van den Hoven

Ondanks dat een geschil vaak heftige gevoelens oproept, ervaart advocaat Gwenda van den Hoven ook veel positiviteit in haar werk. Helemaal nu ze als manifestatie-advocaat voor zichzelf is begonnen.


Vrij van je geschil noemt Gwenda haar kantoor. Een naam met een dubbele betekenis. Mensen vrij maken van de last die een geschil met zich meebrengt en het voorkomen van een conflict door het creëren van meer bewustwording over het ontstaan.


Arbeidsrechtadvocaat Gwenda merkt dat elk conflict begint met onbegrip bij beide partijen. Soms is het zelfs juridisch eenvoudig, maar heerst er onvrede. Bij een ontslag is er in eerste instantie veel boosheid en weerstand. Gwenda helpt haar cliënten om er mild naar te leren kijken. Want boosheid eet mensen op, vooral als er jarenlang geprocedeerd wordt. Dit leidt zelfs tot burn-out of een opname in het ziekenhuis.


Meditatie-app

Zo helpt Gwenda haar cliënten met persoonlijke ontwikkeling. Als ambassadeur van de meditatie-app van Michael Pilarczyk biedt ze een maand gratis mediteren aan. Hiermee stimuleert ze haar cliënten om te voelen wat ze nu precies willen bereiken met het oplossen van het geschil. Het draagt bij aan de realisatie dat het geen zin heeft om lang in een vervelende situatie te blijven hangen. Hierdoor wordt de zaak sneller opgelost.


Overtuiging

De stap naar het bewust inschakelen van het gevoel maakt Gwenda manifestatie-advocaat. Want juist gevoel in combinatie met juridische kennis vertelt haar wat een redelijke uitkomst is: een resultaat dat Gwenda veel beter ligt dan het afdwingen van een eis alsof het leven maakbaar is. Daarbij raakt het stukje, tussen iets dat je nog niet hebt en dat wat je wil krijgen, je eigen overtuiging. Zo combineert ze als advocaat recht en persoonlijke groei voor haar cliënten.


Wil je meer weten over Gwenda en haar ontwikkeling? Luister dan de heel podcast.

De website van Gwenda kan je vinden op : www.vrijvanjeschil.nl


Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen