Positief 26 - Rudy van Beurden wil Nederland positiveren
14 februari 2021 
in Passie

Positief 26 - Rudy van Beurden wil Nederland positiveren

Ondernemer Rudy van Beurden (33) heeft een duidelijke missie: Nederland positiveren. Zorgen dat hij zelf positieve energie uitstraalt en deze op zoveel mogelijk andere mensen overbrengen. Alle gezamenlijke positiviteit leidt naar een goede route voor iedereen.

Rudy weet als geen ander hoe belangrijk positieve energie is. Op zijn achttiende vluchtte hij naar de andere kant van de wereld, omdat hij zich niet over zijn seksuele geaardheid – hij houdt van mannen – durfde uit te laten.

Ondanks de schitterende omgeving van Australië en Nieuw Zeeland zakte Rudy weg in een diep moeras. Moederziel alleen drong het tot hem door dat hij andere mensen nodig had. Diep van binnen voelde hij dat er een oplossing was.

Eerlijk en liefdevol maatje

Rudy ontmoette een eerlijk en liefdevol maatje. Zij inspireerde hem om zich te openen om haar positieve energie ook daadwerkelijk te ontvangen. Zo kwam hij weer met zichzelf in verbinding en kon hij zijn kluwen van gedachten ontrafelen. Eenmaal terug in Nederland viel een zware last van zijn schouders, doordat hij open durfde te zijn. Het maakte zijn familie vooral blij.

Gaaf

Op zijn 23ste, start hij tijdens zijn studie met Gaaf positieve energie. Hij ontwikkelt zich tot een inspirerende trainer, spreker en dagvoorzitter. In de loop der jaren ziet hij sfeer en de interactie met het publiek steeds belangrijker worden. Zijn vraag: “Wat wil je nu eigenlijk echt?” staat daarbij centraal. Met de nadruk op echt.

Want pas op, stelt Rudy: “Be careful what you wish for, because you just might get it.” Hij bedoelt dat je met een bepaalde positie ook veel verantwoordelijkheid op je bordje kan krijgen, die niet bij je past. Daarom vraagt hij: “Is dit echt wat je wil of is het een kopie van de buurman?”

Uitluisteren

Naast het spreken traint Rudy zijn vaardigheid om te luisteren. Hij gaat als vrijwilliger aan de slag bij de luisterlijn. Uitluisteren tot er pijnlijke, ongemakkelijke stiltes vallen, die zelfs tot transformatie kunnen leiden.

Wil je de energie van Rudy voelen en weten hoe Rudy zich redde uit een ongemakkelijk situatie tijdens een interview met Ruud Lubbers? Luister dan de hele podcast.

Meer Rudy

Wil je meer te weten komen over Rudy als spreker, dagvoorzitter of trainer en zijn bedrijf Gaaf, kijk dan op zijn persoonlijke website rudyvanbeurden.nl, zijn bedrijfspagina gaaf.eu of bekijk Rudy’s TED-Talk op Youtube.

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen