Positief 92 - Over heling en groei met Dennis van Miltenburg
27 februari 2024 

Positief 92 - Over heling en groei met Dennis van Miltenburg

Dennis van Miltenburg is schrijver, holistisch trainer en coach en ontwikkelde de opleidingen Holistic Movement en Awaken the Warrior.

Al jong werd Dennis getroffen door het overlijden van een dierbare. Hierdoor ontstonden vragen over de zin van het leven en zijn eigen pad. Dennis ging op zoek naar antwoorden. Hij trok naar het Amazonegebied in Peru om daar kennis te maken met ayahuasca. Daar werden zijn pad en missie hem voor de komende jaren duidelijk.

De jaren daarna werkte hij aan zijn eigen helingsproces en vergaarde Dennis veel kennis door er zelf op naar zoek te gaan. Voor Dennis vielen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Lichaam, geest, ziel, emoties konden niet los van elkaar staan. Hij vond de holistische verbindingen en psychosomatiek. Deze vertaalde hij naar zijn Holistic Movement methode. Hiermee wil Dennis zo veel mogelijk mensen helpen gezonder, gelukkiger en bewuster te worden.

 

Het lichaam is enorm ingenieus gemaakt. Dennis heeft het geprobeerd dit te simplificeren in de cursus Awaken the Warrior. Per meridiaan heeft hij bepaalde bewegingen ontwikkeld. Dus in de sportschool kan je die meridianen weer in balans brengen. Door middel van trainen kan je jezelf mentaal emotioneel verbeteren. Je bouwt als het ware aan een holistisch lichaam waardoor je geest mee ontwikkelt.

 

In deze podcast praten we verder over het belang van sport, hoe je lichaam je iets probeert te vertellen als het uit balans is, trauma’s die veel voorkomen en over het loslaten van emoties en trauma’s die in je lichaam vastzitten.


Meer over Dennis van Miltenburg vind je op:

holisticmovement.nl

awakenthewarrior.nl

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen