Positief 79 - Queen of Love Ellen van Vliet
04 juli 2023 
in Liefde

Positief 79 - Queen of Love Ellen van Vliet

Kiezen voor liefde in plaats van strijd verrijkt ons innerlijk. Maar zowel in de relatie met onszelf als de ander versperren obstakels de weg. Liefdesmentor Ellen van Vliet legt deze obstakels bloot.

Liefde begint bij de relatie met jezelf. Deze relatie vorm je door de interactie met belangrijke anderen in je (prille) leven. In dit proces krijgt iedereen krassen op zijn ziel, waardoor je op zoek gaat naar iets of iemand om dat gat te vullen.


Het verlangen naar liefde is universeel. In relaties en verbinding met andere mensen worden je (kleine) traumaโ€™s waar de krassen uit voortkomen (on)bewust getriggerd. Relaties met anderen dagen je uit om je innerlijke wereld te ontdekken, zodat je een beter mens wordt en nog meer liefde aan de wereld kan geven.

Alle filters vallen weg

In liefdesrelaties spiegel je elkaar, waardoor veel conflicten ontstaan met heftige gevoelens zoals innerlijke afkeer, diepe haat en ongenoegen. In werkelijkheid speelt het zich af in jezelf, maar je projecteert het op de ander. Door bewustwording kom je in een diepere laag van jezelf en de relatie waardoor alle filters wegvallen. Dan zie en ervaar je de diepere reden waarom je elkaar hebt gekozen en kun je alles samen aan. Je begeeft je samen op het spirituele pad.


Verbinding, vertrouwen, intimiteit en verschillen zijn belangrijke pijlers in een relatie. Omgaan met verschillen begint met acceptatie. In een intieme relatie komt je eigen hechtingsgeschiedenis in vol ornaat naar boven. Een geschiedenis die tot zeven generaties kan teruggaan.


Pure dankbaarheid

Onzekerheid is een moeilijk thema, omdat je dan op het niveau komt van de diepste kwetsbaarheid in jezelf. Als een stel samen op dit niveau komt, vallen alle maskers af en zien ze elkaar in alle naaktheid. Ze openen elkaars hart en er ontstaat pure dankbaarheid.


Wil je meer ontdekken over de magie van de liefde die Ellen in Love Retrieval Liefdesopstellingen naar voren haalt? Luister dan de hele podcast.

Meer informatie over Ellen vind je op www.ellenv.nl

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen