Positief 78 - Ongelimiteerd leven met Steffy Roos du Maine

Positief 78 - Ongelimiteerd leven met Steffy Roos du Maine

Selfmade ondernemer Steffy Roos du Maine was na vijf jaar keihard werken opgebrand. Een spirituele ontdekkingsreis opende haar ogen. Ze hervond de weg naar een bruisend leven.

De spirituele ontdekkingsreis van Steffy begon op het Burning Man Festival in Nevada. Het contact met haar eigen gevoel, dat ze hier hervond, smaakte naar meer. Het leidt tot betere zorg voor haarzelf en Steffy wordt opener en kwetsbaarder. Haar verandering brengt ook meer rust en vertrouwen in haar onderneming, een letselschade kantoor.


Ze merkt dat het spirituele proces van onthechten en loslaten ook in haar werk zijn vruchten afwerpt. Ze ontdekt dat delegeren, met als doel de ander in zijn kracht zetten, meer energie en vertrouwen geeft. Steffy beseft dat ze nu ruimte durft te geven aan de ander om het op zijn eigen manier uit te voeren, terwijl ze voorheen alles krampachtig vasthield.

Fotograaf: Kee en Kee 

Affirmatie en mini-gewoonte

Haar verwondering over hoe goed spiritualiteit te integreren is in ondernemen leidt tot haar boek ‘Mindful & Miljonair’. Daarnaast schrijft ze ook ‘Ongelimiteerd leven’, een boek met een formule om in vijf minuten per dag je leven te transformeren. Een formule die een affirmatie koppelt aan een mini-gewoonte, die zo klein is dat je hem elke dag makkelijk kunt doen. En juist de uitvoering die je met je eigen ogen waarneemt en ervaart, versterkt je geloof in waar je mee bezig bent.  Geloof is een belangrijke voedingsbodem voor je onderbewustzijn in de strijd tegen oude gewoontes en gedachten waarmee je jezelf saboteert.

Meer over Steffy

Meer over Steffy kan je vinden op haar website: steffyroosdumaine.com

Het boek Ongelimiteerd leven is net als alle andere boeken van Steffy te koop via Bol.com.

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen