Positief 88 -  De kracht van heilige geometrie met Janosh

Positief 88 - De kracht van heilige geometrie met Janosh

De reis naar het onbekende begon voor Janosh bij de enkele vraag van een zwerver in het Vondelpark of hij wel gelukkig was. Dit plantte een zaadje en daarna volgende een bijzondere ontdekkingsreis. Janosh dacht dat hij gelukkig was als hippe grafisch ontwerper, maar voelde zich dat van binnen niet. Hij had een leven gecreëerd, dat hij eigenlijk niet wilde. Korte tijd later ontving hij prachtige beelden, die hij op zijn computer namaakte. Hij genoot van deze nieuwe hobby tot in de late avonduurtjes.

Toen hij zijn digitale figuren voor de grap op een kleine website had gezet, kwam zijn werk de wereld in en bleek hij graancirkels te hebben gemaakt, terwijl hij hier niets van afwist. Later kreeg Janosh van een onbekende kracht bij de beelden ook nog stemmen en codes door. Dit was voor de nuchtere Janosh zijn eerste kennismaking met spiritualiteit. Zijn leven werd aardig op zijn kop gezet! Maar voor hem was het duidelijk en hij volgde zijn passie. Hij werd bekend als de Alchemist op gympen, auteur, trainer en healer. Inmiddels viert Janosh dit jaar met zijn werk zijn 20 jarig jubileum.

 

Nog steeds downloadt Janosh allerlei heilige geometrische figuren en vertaalt hij die in kleurrijke digitale kunst. De geometrische beelden zijn ‘codes’. Codes die je toegang geven tot het onderbewuste en daarmee tot je ware potentieel. Janosh is de visuele hologrammen vervolgens gaan combineren met frequentietonen (soundhealing), de zogenoemde activaties. Zijn activaties en meditaties gaan de hele wereld over.

 

In zijn boek “Particles of God” en jubileumboek “Breath of God” vind je zijn activaties, vergezeld van tekst en affirmaties. Via een bijbehorende QR-code kan je de beelden en soundhealing / meditatie volgen. Hiermee weet Janosh vele mensen te raken en inspireren.

We spraken over zijn boeiende pad, de keuze om zijn hart te volgen, geometrie als taal van de ziel, graancirkels, de werking van activaties, numerologie en zijn nieuwste boeken. Ook zal je ontdekken waarom het nummer 88 van deze podcast zo mooi passend is.

Meer over Janosh vind je op: janosh.com

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen