Positief 98 - Op sabbatical met Natascha Koningsveld
30 juni 2024 
in Kunst

Positief 98 - Op sabbatical met Natascha Koningsveld

Al op jonge leeftijd heeft Natascha Koningsveld oog voor detail en schoonheid. Ze geniet van bloemen, schrijft dagboeken vol en bezoekt met haar tekenboekje diverse musea in Amsterdam. 'La vie est belle' is haar motto.

Later groeit ze uit tot creative director van grote natuurzuivere cosmeticamerken in Nederland. Als beauty alchemist pioniert ze jarenlang op het gebied van natuurlijke luxe huidverzorging. Ze start in Amsterdam haar eigen studio. Daar weet ze duizenden vrouwen op holistische wijze te inspireren om hun leven te verrijken en hun eigen authentieke schoonheid te omarmen. Ze ontwikkelt een holistische behandelwijze en haar eigen beautybrand Colour & Spice. In deze podcast vertelt ze ook over haar methode van detox, rebalance en uplifting. Zowel je leven als je schoonheid hebben hier baat bij.

Al haar eigen inzichten om stapelverliefd te worden op het leven bundelde ze in het prachtig vormgegeven boek 'The Beauty Sabbatical'. Haar boek is een leidraad voor het creëren van je eigen sabbatical. Een sabbatical helpt je om afstand te nemen van je dagelijkse dingen en je sleur te doorbreken. Zo kan je aandacht en tijd schenken aan wat jij belangrijk vindt en waarover je al zo lang droomde. Deze reis neemt je mee naar binnen waar je eigen unieke schoonheid zit. De vorm die je voor je sabbatical kiest, is aan jou.


Natascha is een prachtig voorbeeld van succesvol ondernemen met vreugde. In deze podcast deelt ze haar tips, vertelt ze verder over de zwarte bladzijde in haar leven, hoe ze haar balans terugvond en hoe ze aankijkt tegen het creëren van een authentieke merkidentiteit en je eigen business.

Meer van Natascha vind je op:

nataschakoningsveld.nl

colourandspice.nl

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen