Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen: De kracht van natuurlijke gezondheid

Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen: De kracht van natuurlijke gezondheid

In deze inspirerende aflevering zijn Lily Valkenberg en Evi Bastiaensen te gast. Lily is natuurgeneeskundig darmtherapeut en Evi is gezondheidscoach en voedingsexpert.


Deze gepassioneerde experts delen hun inzichten en ervaringen op het gebied van natuurlijke (darm)gezondheid en voeding en hoe je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden.


Lily heeft haar leven gewijd aan het begrijpen van het menselijk lichaam vanuit een natuurlijk gezondheidsperspectief. Met meer dan dertig jaar ervaring op internationale bodem, combineert ze traditionele geneeswijzen met moderne wetenschap om een holistische benadering van gezondheid te bevorderen. Ontdek hoe haar reizen en ervaringen haar hebben geleerd over het cruciale belang van darmgezondheid en hoe dit ons algehele welzijn beïnvloedt.


Evi met haar achtergrond in paramedische studies en een opleiding als voedingsdeskundige in New York, legt uit hoe integrale aspecten van ons leven zoals voeding, slaap, ontspanning en werkrelaties direct van invloed zijn op onze gezondheid. Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van persoonlijke transformatie door de inzet van voeding en bewuste levenskeuzes.


Samen met Boukje duiken Lily en Evi in de essentie van hun gezamenlijke missie: het verbeteren van gezondheid van mond tot kont. Ze bespreken de nieuwste trends in natuurlijke geneeswijzen en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in dagelijkse routines om je levenskwaliteit te verbeteren.


De podcast biedt niet alleen een diepgaande kijk op hun professionele paden, maar geeft ook praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je gezondheid natuurlijk te ondersteunen of gewoon nieuwsgierig bent naar alternatieve gezondheidsstrategieën, deze aflevering is een must-listen!

Meer over Lily en haar Praktijk voor darmgezondheid vind je op: darm-gezondheid.nl

De website van Evi is te vinden op: evibastiaensen.com


Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen