Positief 55 - Leer manifesteren met Baptist de Pape

Positief 55 - Leer manifesteren met Baptist de Pape

Zijn ego wilde advocaat worden, maar zijn ziel verlangde naar iets heel anders. Filmmaker en auteur Baptist de Pape over het volgen van de energie van zijn ziel.

Advocaat bij een groot kantoor in het Amsterdamse zakendistrict Zuidas. De persoonlijkheid van Baptist smulde ervan. Tot hij zich op het allerlaatste moment bewust werd van het conflict tussen zijn persoonlijkheid en zijn ziel. Hij besefte dat hij nooit succesvol zou zijn als hij zijn hoofd volgde. Want zijn ziel geeft levensenergie. Baptist ontdekte de kern van manifestatie: samenwerking tussen het hoofd en de ziel.


Vuurdoop

Toen zijn persoonlijkheid en ziel op elkaar afgestemd waren, wist hij wat hem te doen stond. Vijf jaar werkte hij aan het boek en de film The Power of the Heart. De film was een vuurdoop om trouw te blijven aan de roep van zijn hart: een verhaal maken over de kracht van het hart. In zijn onlangs verschenen tweede boek: Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling vertelt Baptist over de zes stappen om te manifesteren vanuit het hart.


Magisch leven

Volgens Baptist is het hart de zetel van de ziel en het hoofd de dienaar. Ons denken verruimt zich als we contact maken met ons hart. Ons hoofd fungeert als ontvanger van onze intuïtie.

‘Het hart is de zetel van de ziel en het hoofd de dienaar’

Levend vanuit zijn visie ervaart Baptist het leven als magisch. Wat niet betekent dat hij geen tegenslagen kent. Hij is, door het leven vanuit zijn essentie, in staat om ze te overwinnen. Hiermee verklaart hij gelijk het geheim van succes.


Succes dat ook kleeft aan de manifestatie van Oprah Winfrey en J.K. Rowling. Ondanks de moeilijkheden die ze op hun levenspad ondervonden. Baptist wil met hun verhaal iedereen inspireren om ook te manifesteren vanuit hun ziel. Want van verhalen van anderen leren we het meest.

Wil je leren van het verhaal van Baptist? Luister dan de hele podcast.

Boek Leer Manifesteren

Het tweede boek van Baptist ligt vanaf 26 april in de winkel. Het is te koop via alle reguliere verkoopkanalen.

Koop het boek nu via Boekenwereld.Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen