Helaas!

Deze winactie is inmiddels afgelopen

Ben je met de winactie buiten de boot gevallen?

Geen nood.


Het boek Natuurlijk weer aan het werk is natuurlijk ook gewoon te koop.

Bestel bij Bol.com via onderstaande button.


Zie voor meer informatie: natuurcoachingbreda.nl

€ 20,00

Natuurlijk weer aan het werk

Je hoofd loopt over en je lijf zit vol spanning. Je voelt je kwetsbaar en onzeker. Het zat er al langer aan te komen maar je wilde er niet aan toegeven. Of misschien heb je het genegeerd en kwam het als een donderslag bij heldere hemel. Maar op een dag kon je er niet langer omheen: werken ging niet meer en je ziekmelden was de enige optie.


Nu zit je thuis en voel je hoezeer je de periode hiervoor uit balans bent geraakt. En je hebt geen idee hoe je ooit weer je oude, energieke zelf zal worden.


Dit boek kan je daarbij helpen. In Natuurlijk weer aan het werk word je geïnspireerd en uitgenodigd om weer te worden wie je van nature bent. Diep vanbinnen zijn we allemaal rustig, gelukkig, tevreden en liefdevol.


Dit boek leert je hoe je daar met behulp van de natuur naar terugkeert. Zodat je niet alleen herstelt maar zelfs nog beter in balans en met meer vertrouwen en energie terug kunt keren op de werkvloer.


Met praktische oefeningen, eenvoudige maar rake woorden en de natuur die als een constante rode draad door het boek loopt, leer je je weer met de natuur en je eigen ware natuur te verbinden.


Marieke Buijsse-van der Heijden is natuurcoach en helpt mensen om voor zichzelf te kiezen en innerlijke rust te vinden in en met de natuur. Vanuit professionele én persoonlijke ervaring weet ze hoe moeilijk uitvallen op je werk kan zijn en hoe de natuur kan ondersteunen op de weg naar volledig herstel.