Positief 8 - Marcel Wille - Keep the motor running
26 april 2020 
in Sport

Positief 8 - Marcel Wille - Keep the motor running

Marcel Wille van Black & White Sportsclub brengt graag tegenstellingen onder één dak samen. Wederzijds respect vormt de basis. Zo creëert hij balans om zijn Passion for healthy living vorm te geven.

Altijd in beweging

Bewegen, letterlijk en figuurlijk, is de motor van het leven van Marcel. Keihard trainen als professioneel kickbokser. Grote groepen aerobics fanaten met al hun zintuigen in beweging brengen. Marcel geniet als aerobics instructeur van de energieke groepsdynamiek. Daarnaast adviseert hij over de opbouw van diverse grote fitnesscentra. Ook werkt hij als kok waar hij alleen verse ingrediënten op het bord laat landen.

Knop omzetten om te landen

Zijn drukke en actieve bestaan vraagt ook om rust. Die vindt hij in de beoefening van ashtanga yoga. Marcel schoolt zich onder meer bij Prem Carlisi, een van de eerste Westerse grootmeesters. Door de yoga leert hij hoe hij een knop omzet in zichzelf om te landen. Hierdoor kan hij inzoomen op de mensen die hij les geeft. Een gave waarmee hij de visie van de Black & White Sportsclub in praktijk brengt.

Passion for healthy living

Passing for healthy living voedt de visie van de Black & White Sportsclub. Een concept dat hij zeventien jaar geleden samen met zijn vrouw; voormalig balletjuf Babs, start. De tegenstelling tussen kickboksen en ballet creëert balans. Black & White Sportsclub biedt een aanbod van louter groepslessen om de samenwerking tussen je fysieke lichaam en je geest te stimuleren. Immers bewegen is een optelsom van ontspanning, in contact zijn met jezelf en elkaar.

Kafe behoort sinds 2017 ook tot de Black & White Sportsclub. Een veganistisch restaurant dat inspireert tot genieten van verse producten voor een gezond leven.

Wil jij ook (vooral in deze corona-tijd) inspiratie tot beweging? Luister dan deze podcast.

Meer over Black & White

Black & White Sportsclub

Adres: Takkebijsters 2, 4817 BL Breda

Websites: blackandwhite.nu en yogaschoolbreda.nl

En verder op: Youtube, Facebook, Linkedin en Instagram

Black & White Kafe

Adres: Takkebijsters 72, 4817 BL Breda

Website:  blackandwhitekafe.nl

Reactie plaatsen

Abonneer je via de volgende kanalen