Helaas!

Deze winactie is inmiddels afgelopen

Ben je met de winactie buiten de boot gevallen?

Geen nood.


Het boek Helende adem is natuurlijk ook gewoon te koop.

Bestel bij Bol.com via onderstaande button.


Zie voor meer informatie: herleva.nl

€15,00

Helende adem

Adem in en adem uit. Tja, het lijkt zo simpel. Toch valt er voor acht van de tien mensen nog heel wat te verbeteren aan de ademhaling.


Maar wie er even mee oefent, wacht een dikke beloning: meer rust, meer energie en een leuker leven! Zoals je leeft adem je. We doen het zeker tienduizend keer per dag. En meestal nog vaker ook. En gek genoeg merken we het niet eens als we het niet goed doen.


Terwijl zo'n tachtig procent van de mensen niet op de juiste manier ademhaalt, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Acht op de tien mensen gebruikt doodleuk maar dertig procent van de totale longcapaciteit. Door alles wat we meemaken in ons leven kunnen we onbewust blokkades in onze ademhaling creëren. In dit boek geeft Heleen je de tools om ervoor te zorgen dat je de blokkades opheft en dat ook jij meer rust, energie en een leuker leven krijgt.


Fysieke training van je lichaam en training van je ademhaling zorgen er daarnaast voor dat je emotioneel en mentaal sterker en weerbaarder wordt. Hiertoe worden in dit boek concrete oefeningen beschreven en uitgelegd die, wanneer je er direct mee aan de gang gaat, je ademhaling blijvend kunnen verbeteren. .